Kabal

28.01.2014 23:38

I gårkveld var jeg sulten etter en mager dag.

I dag er jeg mett etter en feit dag. Sitter her og føler magen rager opp, opp og opp til den høyeste topp og hvert fall nesten opp i taket. Jeg har prestert å spist middag to ganger. Slikt er egentlig litt dumt, men.....

På lørdag var det potetball med all slags tilbehør. Noe frøs jeg ned, men lot en porsjon stå i kjøleskapet til i dag. Hadde glemt dagens bytur. Det er bare slik at planer ikke alltid går opp. Så valget ble å spise eller kaste.

 -For på søndag spiste jeg middag i Trondheim, i går hadde jeg som sagt en mager dag, i dag spiste jeg middag sammen med jentene på Peppes i Kristiansund.

 

Jentene på Peppes.

Det er snart et halvt år siden vi satt her sist da yngste flytta til byen for sitt videregående løp.

I morgen er det middag med runddagsfeiring, torsdag er en ny mager dag.......og så lenge som til fredag vil ikke maten ha holdt seg til. Da er jentene forresten hjemme også. Så dermed måtte maten spises i dag om det ikke skulle kastes. Ikke bra å kaste og ikke bra og være for mett.

Midterste datter kom hjem med mi midterst søster i dag. Så slo hun følge med meg til Kristiansund og foreldremøte for yngste. Da jeg henta yngsteberta gjemte midterste seg bak i bilen. Yngste ante fred og ingen fare. Og jeg starta bilen og begynte å kjøre ut av gata, da begynner hun bak i bilen å snakke slik at hun i forsetet hopper i setet og skifter ansiktsfarge i forskrekkelsen. Men gleden tok raskt over for at søsteren var med.
 

Media og kommunikasjon virker som en meget bra linje, artig å se hva elevene har produsert.


 

Jeg reiste hjem igjen aleine, midterste ble igjen til i morgen. Da kommer begge utover for feiringa til morfaren.

Nå har jeg stekt en kake for morgendagen og kjenner på at denne dagen er brukt helt opp. Så ønsker bare alle natteravner en riktig god natt.


 

 

Tema: Kabal

Ingen kommentarer funnet.

Ny kommentar

Kontakt

Ingvild Bakk 6690 AURE 922 14 171 ingvildbakk@hotmail.no