Vann i minus og tur i pluss

02.02.2014 19:37


 

I dag måtte jeg igjen.

Jeg måtte ut og jeg kjente tanken på å greie det føltes fryktelig tung. Så jeg bestakk jentene med frokost på senga, og så var vi i gang. I tillegg hadde jeg en halvavtale med naboer. -Om å vise veien opp til Bakkskalet (jeg omtalte det som Krokskalet i et tidligere innlegg). Fortsatt er det den gamle seterveien det er snakk om. Og da turen var bestemt for jentene og meg ringer de, og dermed hadde vi en helavtale - den gamle seterveien skulle vandres igjen.

Men først skjer det noe nytt på vannfronten, da jeg tar av stoppekranen for å få tak i vann viser det seg at kranen er tørr.

Vannet er forsvunnet!

Og det må en si passer ganske bra når en allerede har vannlekkasje.

-At vannet forsvinner.

Men det passa ikke så bra for henne som bor nedunder, for hun skulle i dusjen.... Og hun fortalte etterpå at hun ble ganske irritert på oss som hadde tatt bort vannet for henne også. Hun kom på etter hvert at det kanskje var vanskelig for oss å slå av hos henne uten og være innom. Men likevel, da vi kom hjem kom vannet tilbake hos henne. Litt vittig, nesten som vi tok med oss vannet på tur. Men det gjorde vi altså ikke. Bare en vannflaske. Men etter så lang tørke som vi har hatt tømmes også brønnene.

Turen i dag var en helt annen enn sist mandag. Temperaturen var over ti grader mer og uten vind. Jeg slapp å spekulerer på veien og på om jeg fikk et tre over meg. Jeg prøvde å følge med for å huske til neste gang. Og det var faktisk en sti.

Det var en nydelig tur. Da vi så ned på Krokvannet var det aktivitet der også. Nydelig å gå på skøyter nå.

En nydelig dag for tur. Vi nådde sola da vi var på tur ned Krokskaret (for det ligger i dagens setervei).

 

Årvågsfjorden var farga gyllen.

Hjemme igjen ble det litt liten tid til hvile, matlaging og middag. Men vi rakk det. Jentene rakk bussene sine. Det siste de sa var at det hadde vært så fin en helg og så fint med turen, og at vi måtte på tur neste gang de kommer hjem også. Og det bør vi.

 

Tema: Vann i minus og tur i pluss

Ingen kommentarer funnet.

Ny kommentar

Kontakt

Ingvild Bakk 6690 AURE 922 14 171 ingvildbakk@hotmail.no