Om meg

Hei, Ingvild heter jeg. I 2007 flyttet jeg tilbake til hjemstedskommunen min, Aure. Der kjøpte jeg gården som faren min voks opp på. Planene var mange, men tiden var for kort og energien for liten til å få til noe av det jeg hadde sett for meg.

For mange år siden tok jeg utdannelse som designer av klær ved Staten Håndverk og Kunstindustriskole, som den da het. Jeg jobbet med design i noen år. Etter i overkant av ti år i Oslo flytta jeg til Trondheim der jeg etablerte meg med familie. Fikk etter hvert tre barn, og prøvde en periode og ha verksted i kjelleren i rekkehuset. Der laga jeg havfruer, tusser og dukker. I tillegg ble det en del kostymejobbing for et danseteam. Jeg starta også med kunstundervisning til barn.

Etter som barna våre voks til følte jeg behov for å flytte bort fra Flatåsen, jeg er født og oppvokst landlig og ønska det samme for barna. Slik var det at vi havna i Orkdal på idylliske Moe. I en trønderlån med sjel og stor tumleplass. Et godt sted å vokse opp. Arbeid med hagen, vasking av smårutete koblavinduer og idyllen varte i noen år. Men det å bo et sted der stabburet begynte å få behov for oppstramming, der grunnmuren under huset burde utbedres og der det var fryktelig kaldt om vinteren førte til slutt at jeg solgte. Så da var det jeg flytta til Aure. Og etter hvert kjøpte gården jeg bor på med mye mer bygningsmasse og skrikende behov enn det jeg flyttet fra. Ingen særlig logikk i slikt, men like fullt er det slik.

Så hva er det en kan gjøre på en gård, har jeg tenkt....  Og det er akkurat det jeg ønsker å finne ut av.  Ønsker at jeg skal finne ut av. Naboer driver jorda.

Bier, bringebær og bartrær på Bakk tenkte jeg her om dagen. .....

Og alpakka og angorakaniner er både søte og myke.......

 

Jeg ønsker å ta fram tegnesaker og gi meg lov til å forsvinne inn i den verden. Så her er det mange drømmer som ligger på vent. Å drømme er lett. Men det jeg bruker tid på er å leike meg med foto. Redigere bilder. I første omgang er det slikt jeg kommer til å vise fram.

Så får tiden vise mens jeg vandre på livsveien min.

Kontakt

Ingvild Bakk 6690 AURE 922 14 171 ingvildbakk@hotmail.no